Építsük fel a saját infomarketing vállalkozásod egy pár hét alatt

Vison1: Teljes Online jelenlét szakértőknek, coachoknak, online kurzus készítőknek

Minden szükséges eszköz 
a kezedbe adva

Aktív mentorálás és eredménykövetés

Teljes online jelenlét
felépítése

A megfelelő háttér a kulcs a sikeres ONLINE VÁLLALKOZÁSOKHOZ

Majdnem minden online vállalkozónak aki itthon sikeres lett, professzionális háttere volt.

De milyen háttere van jelenleg egy infotermékes vállalkozónak (tanácsadónak, coachnak, online kurzus készítőnek)? 

Az a helyzet, hogy mivel látszólag könnyebb és gyorsabb egy webshopot létrehozni, ezért minden hazai szakértő, ügynökség vagy tanácsadó ezt a célközönséget választja. Ráadásul az emberek többsége erre kíváncsi, ezért szinte senki nem foglalkozik infomarketing támogatással.

Pedig egy jól felépített infotermékre alapozó vagy tanácsadó vállalkozás sokkal profitábilasabb lehet, sokkal hamarabb felépíthető és sokkal kevesebb a konkurencia is.

A magyar online marketing szakértők látványosan elhanyagolják a tanácsadó vállalkozókat.

De ha sikerül is ezen túllépni, tehát azt feltételezzük, hogy elérhető minden információ, akkor is hatalmas időigénye van egy infotermékes vállalkozás felépítésének.

Először is meg kell szerezni azt a tudást, amit másoknak szeretnénk továbbadni vagy továbbértékesíteni. Ez lehet, hogy évek kérdése, de egy kisebb, specifikusabb tudás elsajátítása is igényelhet pár hónapot.

Ezután meg kell tanulni mindent, ami ahhoz szükséges, hogy ezt online értékesíteni tudjuk. Tehát meg kell tanulni weboldalakat építeni, szövegeket írni, csaliajánlatot csinálni, értékesítési rendszert felépíteni. Ezután ki kell találni a marketingstratégiát, és le kell tesztelni a célközönséget, akinek szántuk.

Mindezt teljesen egyedül, tehát iszonyatosan sok energiabefektetéssel, még akkor is, ha egy sablon vagy kurzus alapján haladunk.

Ha magadnak taposod ki az utadat, az rengeteg időt és energiát fog felemészteni.

Persze ha sok időd van, akkor ez sem probléma. De nézzük az anyagiakat.

A szakértelmed megszerzése mindenképp pénzbe fog kerülni, viszont azt feltételezzük, hogy ezen már túl vagy.

A legjobb online vállalkozói kurzusok 200-300.000 Ft körül kezdődnek, és semmi nem garantálja, hogy 1 kurzus elég lesz Neked a hosszútávú eredményességhez. A legtöbb egyszerűen ad egy alapot, és kezdőből haladóvá varázsol. Haladóként pedig újabb és újabb információk megvásárlásával tudsz továbblépni.

Rendben, a tudásod megvan, jobb esetben 1 MFt alatt, lássuk a szoftvereket, az online kurzusok többségéhez alap kis WordPress bővítményeket adnak, hogy olcsón, sok embert ki tudjanak szolgálni.

Egy professzionális marketing funnel ennél sokkal többet igényel, újabb 2-300.000 Ft-odba kerül, hogy tényleg elit rendszered legyen, ami értékesít. (vagy megveszel egy havidíjas szolgáltatást, hosszútávon jóval több pénzért.)

Ehhez hozzájön még a kiegészítő eszközköltség pl.: email marketing szoftver, webinar szoftver, domain és tárhely éves díja. Ezzel kész az online jelenléted.

Ha megtanultad az online marketing alapjait és van egy jelenléted, akkor bizony azt is tudni kell, hogy nem minden kampány lesz egyből sikeres, tehát nem kevés tanulópénzt fogsz elégetni a piacod tesztelésekor a hirdetések és a landing / sales oldal tesztelések során.

A legtöbb “online vállalkozást tanító” vállalkozó elfelejt szólni a tényleges költségekről, és hajlamos egy ideális állapot megmutatásával eladni a vállalkozásindító kurzusát.

Mi sajnos pontosan tudjuk, hogy nem annyira egyszerű felépíteni egy online tanácsadó vállalkozást, mint ahogy azt egy “vállalkozásindító kurzus” el próbálja adni.

Több milliót költöttünk ilyenekre, több milliót költöttünk tanulópénzre, és évekbe került, mire kitapasztaltuk, hogy mi az ami működik, és mi az ami nem. Azért látjuk a helyzetedet, mert jártunk a cipődben, és megéltük a dilemmát, hogy mit tegyünk, mikor egy újabb “szakértő” megnyitja a jelentkezést az “online vállalkozás akadémiájára”.

Van egy másik út

Itt a lehetőség, hogy eltérő stratégiát alkalmazz, mint az átlag, és tényleg elindítsd az online vállalkozásod.

Bemutatkozik az
Vision1 Mentoring

A-Z online jelenlét Tanácsadó vállalkozóknak

Bizonyított 
sikerek alapján

Kipróbált, gyakorlatias módszerekkel

Aktív mentorálással és eredménykövetéssel

Minden, amire szükséged van a milliós havi bevételig

A Vision1 átvállalja az online jelenléted kiépítését, segít kialakítani a stratégiádat, bevált módszereket ad, és megspórolja a szoftverköltségeid nagy részét.

Történt már veled, hogy belekezdtél valamibe és nem volt tiszta, hogy mi a következő lépés, mit tegyél, vagy hogyan tovább?

Na ez nálunk nem fog előfordulni, hiszen pontosan tudjuk, hogy melyik fázisban hogyan segítsünk és mit kell együtt tennünk.

Kinek való a Vision1?

Ezeknek az embereknek tud a legtöbbet adni egy ilyen együttműködés, és lényegében ők azok, akik leginkább használni tudják az általunk létrehozott rendszereket.

Ne jelentkezz, ha:

Egy rendszer a sikeredhez:

Mit kapsz az együttműködés során?

A vision1 nem a “felépítjük a weboldalt, és 2 hét múlva elfelejtjük egymást” típusba tartozik, és nem is vagy magadra hagyva a felépítése után sem.

A rendszered együtt fogjuk továbbfejleszteni a piaci igények és a legjobb, letesztelt marketingstratégiák alapján.

Elképzelhető, hogy bizonyos témákban, igénybe veszel még további szolgáltatásokat, de szükséged nem feltétlenül lesz rá: a Vision1 mindent biztosít, ami szükséges, hogy azonnal eredményes online tanácsadó vállalkozó legyél. 

Ez egy befektetés (valami, amibe pénzt teszel, és utána pénzt termel a számodra), nem pedig egy kiadás (valami, amibe pénzt teszel, és utána az elveszik, vagy esetleg még költeni kell rá).

Gondolj csak bele, ha semmi máshoz, csak 1-2 extra emberhez el tudod juttatni a megfelelő áron a tudásod, már megtérül a szolgáltatásra elköltött pénzed.

FIGYELEM! A szolgáltatással kapcsolatban semmilyen bevételi ígéretet NEM tudunk tenni, hiszen ez jelentős mértékben a te erőfeszítéseiden, szakértelmeden és piacodon is múlik (ezt pedig a legjobb igyekezetünk ellenére sem tudjuk garantálni, hogy megfelelő lesz), továbbá a szép eredmények jellemzően 1-2 hónapos időtávon szoktak születni.

1. fázis : Alapvető online jelenlét kiépítése

Ezek nélkül nem tudunk elindulni a vállalkozással, ezért ez a legelső lépés.

2. fázis : A fő ajánlatod kialakítása

Amikor tudjuk, hogy működőképes az ötleted és az igény is megvan rá.

3. fázis (haMAROsAn) : Elkezdjük hirdetni a fő ajánlatodat

A hirdetési stratégia egyáltalán nem elhanyagolható része a folyamatnak.

4. Fázis (HAMAROSAN): Felépítjük a márkádat

Ha kész a fő ajánlatod, onnantól csak fel kell építeni a márkádat.

Kik vagyunk mi?

Csikós zoltán

Csikós Zoltán vagyok és több, mint 2 éve aktívan építem a saját profitábilis infotermékes vállalkozásom. Elsősorban online kurzusok segítségével segítek az embereknek elérni a céljaikat, így ez az a terület, amiben otthon érzem magam.

Számtalan több, mint 10x-es megtérüléssel bíró kampány és milliós bevételű hónapok vannak a hátam mögött, elképesztő profitaránnyal, így pontosan tudom, hogy mire van szüksége annak, aki ezen a területen szeretne fejlődni vagy elindítani egy teljesen új vállalkozást.

Az elmúlt másfél évben több, mint 600 darab különböző infoterméket sikerült értékesítenem a vállalkozásomon keresztül az 1790Ft és a 94990Ft között ársávban és ezen kívül pedig több embernek segítettem már elindítani az első vállalkozását.

Tamással nagyon régóta segítjük egymást a vállalkozói úton, gyakorlatilag minden fontos lépéssel rendelkezünk, ami a vállalkozásépítéshez szükséges, így biztos vagyok benne, hogy neked is tudunk segíteni.

Szalai Tamás

Szalai Tamás vagyok, közel 3 éve vagyok jelen az online marketing világában, és szinte kizárólag infomarketinggel foglalkoztam. Annyira megszerettem a területet, hogy gyakran kedvtelésből is csinálnék újabb projekteket.

Minden vállalkozásom jelenleg is profitáblis (többnyire társas vállalkozások: havi feliratkozásos rendszerek, online kurzusok, csoportos coaching rendszerek), és az eredményeimet az is igazolja, hogy a saját márkám (szalaitamas.hu) első lezárt hónapja 2 millió fölötti forgalmat generált, és jelenleg is növekszik.

Az elmúlt 6 hónapban körülbelül 500 db infoterméket adtam el a saját márkámmal, és több, mint 100 feliratkozást egy másik vállalkozásomban. Ezek között kisebb értékű termékek és 150000 Ft fölötti ajánlatok is voltak.

Zolival elég hosszú ideje dolgozunk együtt, és biztos vagyok benne, hogy minden infomarketinges elképzelésedet meg tudjuk valósítani. 

REFERENCIÁINK:

TEDD MEG AZ ELSŐ LÉPÉST:

ELŐSZÖR IS VEGYÜK FEL EGYMÁSSAL A KAPCSOLATOT, HOGY LÁSSUK KI VAGY, ÉS HOGYAN TUDUNK SEGÍTENI.

(Csak Töltsd ki az űrlapot és kész is vagy)

Visszajelzések a munkánkról:

Gyakran ismételt kérdések:

Igen, természetesen, az első fázisban végigmegyünk az összes kezdő lépésen.

A legideálisabb természetesen az, ha a lehető leggyorsabban vesszük a következő lépéseket, de ha véletlen elveszítenéd a fókuszt, akkor később is szintet léphetünk.

Attól függ, hogy milyen gyorsan kapjuk meg tőled a szükséges információkat. Általában 1-2 hónap alatt túl tudunk lenni az első 2 fázison.

A hét folyamán 2-3 órát érdemes beletenni a projektbe az anyagok átvételére, kérdések megfogalmazására, és kb 30 perc – 1 óra lesz a heti konzultációk hossza is.

Én úgy gondolom, hogy a fázisokban való haladási lehetőség mindenki számára elérhető árba teszik a szolgáltatást, kivéve ha jelenleg egy nagyon rossz anyagi helyzetben vagy. 

Utóbbi esetben a helyzet egyszerű: rendezned kell az anyagi helyzeted mielőbb, addig ne kezdj bele az online vállalkozásba.

A múltban voltak többen, akik családi/baráti/irodai kölcsönökből, vagy banki hitelből fizettek be hozzánk.

Ez nem egy olyan dolog, amit kifejezetten javasolnék amennyiben elkerülhető, de tény, hogy ez egy jó felhasználása a hitelnek, hiszen ha munkát is fektetsz a haladásba, akkor gyorsan ki tudjuk termelni a szolgáltatás árat. Mint mondtam, összesen 1-2 megfelelő áron elvállalt extra ügyfélre van szükség ahhoz, hogy sokszorosan megtérüljön  a szolgáltatás díja.

Összességében csak azt tudom mondani, hogy olyan, hogy “nem tudom megengedni magamnak a szolgáltatást” – csak akkor létezik, ha most súlyos adósságaid vannak. Ez esetben drasztikus változtatásokat kell meglépned a pénzügyeidben, és ez nem az online vállalkozásod létrehozásával oldódik meg, hiszen vállalkozást indítani nem célszerű magas adósságok közepette. 

De ha ez a helyzet nem áll fenn, akkor ha igazán együtt akarsz dolgozni velünk, akkor meg is tudod oldani az anyagi vonzatát. Ha pedig nem tudsz túllépni a saját “kifogásodon”, akkor a vállalkozás, vagyis mások problémáinak kezelése sem feltétlenül neked való.