Gyere el hozzánk egy marketingtanácsadásra!

infoMARKETING
TANÁCSADÁS

Ha felkeltette az érdeklődésed az oldal, a munkánk, a referenciáink vagy szeretnéd megtudni, hogy Neked konkrétan hogyan tudunk segíteni, esetleg csak egy gyors véleményre van szükséged tőlünk, akkor vedd igénybe a tanácsadásunkat.

Mivel kapcsolatban tudunk segíteni?

Nem ismerjük egymást, és több információt akarsz

Ha nem voltál még nálunk infomarketing tanácsadáson, vagy nem dolgoztunk még Neked, akkor érdemes bemutatnod a projektedet, vagy az elképzeléseidet.

Tanácsot szeretnél kérni a vállalkozásoddal kapcsolatban

Már van egy meglévő infomarketinges (online kurzusok, tanácsadás, coaching) vállalkozásod, de szeretnél javítani az eredményeiden.

Elindulnál az infomarketing világában

Ha van egy szakértelmed, és coaching, online kurzus vagy tanácsadó vállalkozást szeretnél, de nem tudod hogyan indulj el, és nem tudod kihez fordulj.

KIK VAGYUNK MI?

Csikós zoltán

Csikós Zoltán vagyok és több, mint 2 éve aktívan építem a saját profitábilis infotermékes vállalkozásom. Elsősorban online kurzusok segítségével segítek az embereknek elérni a céljaikat, így ez az a terület, amiben otthon érzem magam.

Számtalan több, mint 10x-es megtérüléssel bíró kampány és milliós bevételű hónapok vannak a hátam mögött, elképesztő profitaránnyal, így pontosan tudom, hogy mire van szüksége annak, aki ezen a területen szeretne fejlődni vagy elindítani egy teljesen új vállalkozást.

Az elmúlt másfél évben több, mint 600 darab különböző infoterméket sikerült értékesítenem a vállalkozásomon keresztül az 1790Ft és a 94990Ft között ársávban és ezen kívül pedig több embernek segítettem már elindítani az első vállalkozását.

Tamással nagyon régóta segítjük egymást a vállalkozói úton, gyakorlatilag minden fontos lépéssel rendelkezünk, ami a vállalkozásépítéshez szükséges, így biztos vagyok benne, hogy neked is tudunk segíteni.

Szalai Tamás

Szalai Tamás vagyok, közel 3 éve vagyok jelen az online marketing világában, és szinte kizárólag infomarketinggel foglalkoztam. Annyira megszerettem a területet, hogy gyakran kedvtelésből is csinálnék újabb projekteket.

Minden vállalkozásom jelenleg is profitáblis (többnyire társas vállalkozások: havi feliratkozásos rendszerek, online kurzusok, csoportos coaching rendszerek), és az eredményeimet az is igazolja, hogy a saját márkám (szalaitamas.hu) első lezárt hónapja 2 millió fölötti forgalmat generált, és jelenleg is növekszik.

Az elmúlt 6 hónapban körülbelül 500 db infoterméket adtam el a saját márkámmal, és több, mint 100 feliratkozást egy másik vállalkozásomban. Ezek között kisebb értékű termékek és 150000 Ft fölötti ajánlatok is voltak.

Zolival elég hosszú ideje dolgozunk együtt, és biztos vagyok benne, hogy minden infomarketinges elképzelésedet meg tudjuk valósítani.

Referenciáink:

Jelentkezés a tanácsadásra:

(9900 Ft / alkalom)

Számlázási adatok

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Infomarketing Tanácsadás  × 1 9900 Ft
Részösszeg 9900 Ft
Összeg 9900 Ft
  • Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra.

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

HOGYAN TÖRTÉNIK A FOGLALÁS?

Add meg az email címed, és hogy mikor lenne Neked a legalkalmasabb a beszélgetés. Hétvégén vagy hétköznap, délelőtt vagy délután.

VANNAK REJTETT KÖLTSÉGEK?

Nincsenek, mivel alapvetően nekünk nem a tanácsadás a fő szolgáltatásunk, így nem számolunk fel extra költségeket, ha véletlen 1-2 perccel túllépjük az időt.

MENNYI IDŐT VESZ IGÉNYBE EGY KONZULTÁCIÓ?

A tanácsadás hossza minden esetben 1 óra. Amennyiben további tanácsadásra van igényed, újabb időpontot kell foglalnod.

NEM VAGYOK MÉG INFOMARKETING VÁLLALKOZÓ, DE ÉRDEKEL A TÉMA, JELENTKEZHETEK?

Minden tanácsadásunk alkalmas arra, hogy leendő infomarketingeseknek is segítséget nyújtson. Nyugodtan jelentkezz, és elindítunk a helyes irányba.

×
×

Cart