Egy módszer, amivel bárkiből profi infomarketinges válhat

Hogyan építHETSZ FEL EGY SIKERES
INFOMARKETING VÁLLALKOZÁST?

A 90 perces workshopon olyan módszereket mutatunk meg, amivel könnyedén fel tudsz építeni egy infomarketing márkát, bármilyen témakörben. Példaként 4 vállalkozást mutatunk be, és azt, hogy milyen elvek alapján építettük fel azokat.

Ne csak próbálkozz, hozz létre egy infomarketing vállalkozást.

Ne az idődet töltsd el, termelj végre profitot…

Talán Te is érezted már, hogy infomarketingesként vagy tanácsadóként egyre kevésbé találsz információkat arról, hogy hogyan indulj el.

Ez lehet amiatt, mert a webshopokhoz kevesebb tehetség, kreativitás és egyediség kell, tehát nincs akkora igény ezekre az információkra, vagy akár amiatt is, mert kevés magyar vállalkozó van, aki igazán jó ebben.

Persze a “guruk” is könnyebb pénzt látnak abban, hogy megmutassák, hogyan kell felépíteni egy webshopot, mert ezzel könnyű azt eladni, hogy máris online vállalkozó vagy. Még akkor is, ha pontosan tudják, hogy egy nagyon jó webshopnál is maximum 20-30% a profit az eladásokon.

Kezdő Vállalkozók

Haladó Vállalkozók

Infomarketingesek

Nem véletlen az sem, hogy a legtöbb webshopos “guru”  bevételről beszél, és nem profitról. Egyszerűen azért, mert, ha van forgalom, akkor van bevétel, és forgalmat meg hirdetéssel könnyű vásárolni.

Ilyenkor a legtöbben azt veszik észre, hogy akárhogy próbálkoznak, egy lélektani határ után nem nagyon fejlődik az a webshop. Tehát vagy újabb szezonális terméket keresnek, vagy egy marketingügynökség hozza őket egy jobb helyzetbe.

Vagy van egy harmadik lehetőség, ők is webshopindítási, vagy vállalkozásindítási kurzust csinálnak. Pontosan azért, mert ebben van a pénz, és nem a webshopokban. Ez is infomarketing. Kicsit hasonlít a bróker és a tőzsdei befektető kapcsolatára. “Megmutatom mi hozza a legjobb hozamot, de én a jutalékból élek.” 

Magyarul, akiktől tanulni lehet többnyire abból élnek, hogy tanítanak és nem abból, hogy több területen megvalósítják az ötleteiket.

Ezzel csak az a baj, hogy Te ezzel nem vagy előrébb. Nem visz téged közelebb egy újabb WordPress alapú vagy bérelt szoftver alapú rendszer technikai hátterének az ismerete. Az vinne előrébb, ha megmutatná az adott tanár, hogy ő hogyan építette az infomarketing vállalkozását, amivel eladja Neked a kurzusát, és hogyan építi fel a kampányait.

De nyilván ez nem eladó, mert nem szeretne konkurenciát, és mert tudja, hogy azért működik neki, mert egy olyan célközönségre (online marketing iránt érdeklődők) épít, akinek annyi eladni valamit, hogy mutatunk egy bevételi adatot valamelyik hónapunkról, és megmondjuk, hogy Te is képes vagy erre. (Én pedig ebben a kurzusban megmutatom, hogy hogyan.)

Mi a helyzet a tanácsadó/infomarketing vállalkozókkal?

Faék egyszerű oktatók vannak, kulcsmondatuk: “add el a tudásod drágábban” , tehát csinálj High ticket tanácsadást, megmutassam hogyan? Fizess elő az én High ticket ajánlatomra, és megmutatom hogyan. Látod, csak le kell másolni! Ez nem automatizálható, nem skálázható, és nem igazi online vállalkozás, csak online ügyfélszerzés az offline tanácsadó vállalkozásra.

Ez nem egy átlagos online marketing tanfolyam.
Ez az, ahol eredményeket adunk a kezedbe.

Mit érhetsz el azzal, ha megnézed a workshopunkat?

IDEÁLIS:

Kezdő infomarketing vállalkozóknak, olyan vállalkozóknak, akik maguk építik az infomarketing jelenlétüket vagy szolgáltatásukat, és tapasztalt, de motiválatlan, új lendületet kereső vállalkozóknak.

A tréning tartalmazza...

Pár infomarketinges példát, amiből könnyedén inspirálódhatsz, és amiket könnyedén alkalmazhatsz a saját vállalkozásodban, bármilyen szakterületen. A példák kézzelfogható eredményeit, és azt a történetet, hogy hogyan indultak el. 

Ezen felül megosztjuk a tapasztalatunkat, és hogy mit hogyan csinálnánk másképp vagy mi az ami nem működött.

Az értékes tanácsok Téged is megilletnek.

A tréning során megosztjuk Veled a szemléletünket, és a kipróbált technikáinkat.

Az első részében megmutatjuk, hogy milyen működő vállalkozásaink vannak, mik azok amiket felépítettünk, és hogyan tettük azt.

A második részben pedig feltehetitek a kérdéseiteket, és lehetőség szerint mindre válaszolni fogunk.

Ez az 2 rész, vagyis a teljes anyag mindössze 90 percet fog igénybe venni, és a nappalidat sem kell elhagynod, hiszen teljes mértékben online fogsz tanulni.

Felejtsd el a "próbálkozgatásokat"...

A mi példáink alapján bármilyen online vállalkozáshoz megfelelő inspirációt fogsz találni.

Garantáljuk, hogy ha lemásolod, amit csinálunk, és a mi elveink szerint építed fel, akkor a Te vállalkozásod is hasonló eredményeket fog elérni.

Itt találod a Workshop anyagait

A példák bemutatása (A mi vállalkozásaink és projektjeink.)

30 perc alatt a nulláról eljutunk addig, hogy megérted a módszerünk jelentőségét és hasznát.

Személyre szabás (Hiszen nem egy területet fedünk le)

Kb. 30 perc alatt közösen eljutunk addig, hogy a saját területeden is alkalmazni tudd az elveinket.

Kérdések (Kb 30 perc)

A workshop minden résztvevője felteheti a menet közben felmerült kérdéseit, és lehetőség szerint mindet meg is válaszoljuk.

macbookrolam.png

Mikor érdemes csatlakoznom?

Itt találsz néhány esetet, amikor kifejezetten javasoljuk workshopunkat...

Ha kezdő vállalkozó vagy

Ha most akarsz belekóstolni az online vállalkozás világába, és nem tudod, hogy hogyan indulj el.

Ha megcsappant a lelkesedésed

A legtöbb vállalkozó találkozik kudarcokkal az útja során, talán pont ez a kis lökés kell Neked.

Ha kijöttél a gyakorlatból

Ha berozsdásodtál egy kicsit, és nem nagyon találtál inspirációt az utóbbi időkben.

Ha infomarketing vállalkozó vagy

Tanácsadóként nehéz a gyakorlatban is hasznos tanácsra bukkanni, ezen akarunk változtatni.

KIK VAGYUNK MI?

Csikós zoltán

Csikós Zoltán vagyok és több, mint 2 éve aktívan építem a saját profitábilis infotermékes vállalkozásom. Elsősorban online kurzusok segítségével segítek az embereknek elérni a céljaikat, így ez az a terület, amiben otthon érzem magam.

Számtalan több, mint 10x-es megtérüléssel bíró kampány és milliós bevételű hónapok vannak a hátam mögött, elképesztő profitaránnyal, így pontosan tudom, hogy mire van szüksége annak, aki ezen a területen szeretne fejlődni vagy elindítani egy teljesen új vállalkozást.

Az elmúlt másfél évben több, mint 600 darab különböző infoterméket sikerült értékesítenem a vállalkozásomon keresztül az 1790Ft és a 94990Ft között ársávban és ezen kívül pedig több embernek segítettem már elindítani az első vállalkozását.

Tamással nagyon régóta segítjük egymást a vállalkozói úton, gyakorlatilag minden fontos lépéssel rendelkezünk, ami a vállalkozásépítéshez szükséges, így biztos vagyok benne, hogy neked is tudunk segíteni.

Szalai Tamás

Szalai Tamás vagyok, közel 3 éve vagyok jelen az online marketing világában, és szinte kizárólag infomarketinggel foglalkoztam. Annyira megszerettem a területet, hogy gyakran kedvtelésből is csinálnék újabb projekteket.

Minden vállalkozásom jelenleg is profitáblis (többnyire társas vállalkozások: havi feliratkozásos rendszerek, online kurzusok, csoportos coaching rendszerek), és az eredményeimet az is igazolja, hogy a saját márkám (szalaitamas.hu) első lezárt hónapja 2 millió fölötti forgalmat generált, és jelenleg is növekszik.

Az elmúlt 6 hónapban körülbelül 500 db infoterméket adtam el a saját márkámmal, és több, mint 100 feliratkozást egy másik vállalkozásomban. Ezek között kisebb értékű termékek és 150000 Ft fölötti ajánlatok is voltak.

Zolival elég hosszú ideje dolgozunk együtt, és biztos vagyok benne, hogy minden infomarketinges elképzelésedet meg tudjuk valósítani.

Referenciáink:

INFOMARKETING
WORKSHOP JELENTKEZÉS:

A következő workshop időpontja: November 6. 10:00

Ára: 5990 Ft

Számlázási adatok

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Infomarketing Workshop  × 1 5990 Ft
Részösszeg 5990 Ft
Összeg 5990 Ft
Egy bármikor visszanézhető Workshop felvételt is igényelhetsz a jegyed mellé. Ez a felvétel önállóan nem megvásárolható.
  • Biztonságos fizetés a PayPal rendszerén keresztül.

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Mit mondanak, akik részt vettek az INFOMARKETING workshopunkon?

KISS MIKLÓS

COACH

“Elég sokat köszönhetek a srácoknak, nem csak új módszereket mutattak, de segítettek túllendülni a holtpontomon, és már tudom milyen irányba folytassam az online-ná váló vállalkozásom.”

Rakóczki Gábor

Online marketinges

“Kb minden hazai guru tréningjét megvettem már, de egy sem volt ilyen hasznos, mint ez a Workshop. Senki nem akarja igazán elárulni a módszereit, pontosan ezért voltam szkeptikus ezzel a workshoopal is. De nem kellett volna, Köszönöm fiúk!”

Végh Petronella

Táplálkozási tanácsadó

“Nem is tudom hány hirdetésben, Facebook csoportban láttam, és online tanácsadáson vettem részt, ahol lerendeztek annyival, hogy legyen kevesebb ügyfelem drágábban, már komolyan azt hittem, hogy ez az egyetlen út. De akik ezt tanították, 90%-ban más üzleti modellben adták ezt el, vagy nem igazán tudtak ügyfélsikereket mutatni 1-1 kiválasztott, agyonismételt példán kívül. Új irányt adtatok fiúk, köszönöm Nektek!  “

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Igen, egyrészt azért, mert így könnyebb megfelelni a folyamatosan változó járványügyi intézkedéseknek, másrészt pedig sokkal rugalmasabbak tudunk lenni helyben és időben, így több vállalkozónak tudunk segíteni. Különben sem hiszünk az online eladott, offline tanácsadásban…

A workshopot több alkalommal rendezzük meg, a soron következő alkalmat a megrendelésnél blokk fölött találod meg.

Ha véletlenül nem érsz rá, de szeretnél részt venni a képzésen, akkor vásárold meg a jegyet a felvétellel együtt. Ha az elhangzottakon kívül további kérdésed merül fel, jelezd nekünk emailben, hogy lemaradtál, és fogalmazd bele az emailbe a fennmaradó kérdéseidet. Lehetőség szerint minden fennmaradó kérdést meg fogunk válaszolni, de kizárólag 1 emailben. Arra, hogy folyamatosan levelezve válaszoljunk a  kérdésekre, jelenleg nincs lehetőség.

Az otthonodból vagy egy másik helyről, ahol stabil internetkapcsolat van kattints a választott időpontban arra a linkre, amit küldtünk Neked és már csatlakoztál is a meetinghez.

Igen, mivel ez egy új wokshop, most limitált ideig ennyiért is megkaphatod. Ezen felül tudnod kell rólunk, hogy a fő irányvonalunk a szolgáltatás és a kivitelezés, nem az oktatás.

A workshop díját Paypallal vagy online bankkártyás fizetéssel tudod rendezni, a Stripe biztonságos rendszerén keresztül.

×
×

Cart