HOGYAN építettünk fel 3 sikeres infomarketing márkát?

Ingyenes esettanulmány

Olvasd el az esettanulmányt, hogy te is hasonló eredményeket érj el!

Görög István

Online Marketing Szakértő

“A fiúk olyan komoly vállalkozásokat építettek, olyan rövid idő alatt, hogy kénytelen voltam beletekinteni a módszerükbe. Végtelen egyszerű, de hibátlan, amit csinálnak, mindenkinek érdemes letölteni ezt a kis esettanulmányt.”

Ebből Az Ingyenes Anyagból Megtanulhatod...

Előkészületek

Megmutatjuk, hogy honnan indultunk az egyes márkáknál, és mi volt az eredeti elképzelés.

Varázslat

Leleplezzük "Ózt a nagy varázslót", és megmutatjuk, hogy egyáltalán nem varázslatos az, amit csinálunk.

Konkrét lépések

Megmutatjuk, hogy miket csináltunk konkrétan, hogy nyereségessé tegyük az adott vállalkozást.

Tanácsok

Konkrét tanácsokat adunk Neked, ha Te is infomarketingben indulnál el.

KIK VAGYUNK MI?

Csikós zoltán

Csikós Zoltán vagyok és több, mint 2 éve aktívan építem a saját profitábilis infotermékes vállalkozásom. Elsősorban online kurzusok segítségével segítek az embereknek elérni a céljaikat, így ez az a terület, amiben otthon érzem magam.

Számtalan több, mint 10x-es megtérüléssel bíró kampány és milliós bevételű hónapok vannak a hátam mögött, elképesztő profitaránnyal, így pontosan tudom, hogy mire van szüksége annak, aki ezen a területen szeretne fejlődni vagy elindítani egy teljesen új vállalkozást.

Az elmúlt másfél évben több, mint 600 darab különböző infoterméket sikerült értékesítenem a vállalkozásomon keresztül az 1790Ft és a 94990Ft között ársávban és ezen kívül pedig több embernek segítettem már elindítani az első vállalkozását.

Tamással nagyon régóta segítjük egymást a vállalkozói úton, gyakorlatilag minden fontos lépéssel rendelkezünk, ami a vállalkozásépítéshez szükséges, így biztos vagyok benne, hogy neked is tudunk segíteni.

Szalai Tamás

Szalai Tamás vagyok, közel 3 éve vagyok jelen az online marketing világában, és szinte kizárólag infomarketinggel foglalkoztam. Annyira megszerettem a területet, hogy gyakran kedvtelésből is csinálnék újabb projekteket.

Minden vállalkozásom jelenleg is profitáblis (többnyire társas vállalkozások: havi feliratkozásos rendszerek, online kurzusok, csoportos coaching rendszerek), és az eredményeimet az is igazolja, hogy a saját márkám (szalaitamas.hu) első lezárt hónapja 2 millió fölötti forgalmat generált, és jelenleg is növekszik.

Az elmúlt 6 hónapban körülbelül 500 db infoterméket adtam el a saját márkámmal, és több, mint 100 feliratkozást egy másik vállalkozásomban. Ezek között kisebb értékű termékek és 150000 Ft fölötti ajánlatok is voltak.

Zolival elég hosszú ideje dolgozunk együtt, és biztos vagyok benne, hogy minden infomarketinges elképzelésedet meg tudjuk valósítani.

REFERENCIÁINK:

A Szakma Legjobbjai mondták Rólunk

Varga Bence

Online marketing kivitelező

“Komoly konkurenciaként tekintek a Vision1-ra, de ennek ellenére jó a kapcsolatom a srácokkal, hiszen tényleg értik amit csinálnak.”

Kiss Péter

Infomarketinges

“Nem igazán tudok a Vision1-nál jobb forrást infomarketing tudásra a magyar online világban. A projektjeik pedig tényleg lenyűgözőek.”

Szabó Alexandra

Tanácsadó vállalkozó

“A srácok építették fel az én vállalkozásomat is, és meg kell mondjam, elég jól sikerült. Bár hamarabb megismertem volna őket.. :)”

Az inspirációd Csak Egy Kattintásra...

Többé nem kell aggódnod a tanácstalanság miatt.

×
×

Cart